Muggen in de kruipruimte

Heb je last van muggen in de kruipruimte? Dan is het van groot belang om actie te nemen. Via naden en kieren in de kruipruimte kunnen de muggen namelijk je huis binnendringen en een muggenplaag veroorzaken.

In dit blogartikel vertellen we wat de oorzaken van muggen in de kruipruimte zijn en hoe je ze het beste kunt bestrijden.

Stilstaand water in de kruipruimte
Stilstaand water in de kruipruimte

Wat is de oorzaak van muggen in de kruipruimte?

Meestal is stilstaand water de oorzaak van muggen in de kruipruimte. Water in de kruipruimte is vaak het gevolg van een hoge grondwaterstand. Ook kan er sprake van een lekkage zijn, bijvoorbeeld aan de riolering die door de kruipruimte loopt.

Muggen leggen hun eitjes in het water, waar de larven ongestoord kunnen groeien. Omdat het in de winter meestal nog warm genoeg is in de kruipruimte, blijven er het hele jaar door nieuwe muggen komen. Als je geen actie neemt, kan je op den duur een muggenplaag in huis krijgen. Daar zit je niet op te wachten!

Muggen in de kruipruimte bestrijden

Als specialist in zuig- en blaastechniek, beschikken we over alle materialen om de muggen in de kruipruimte te bestrijden. Om het probleem bij de kern aan te pakken, zuigen we het water en het natte zand uit de kruipruimte.

Vervolgens kunnen eventuele lekkages door een loodgieter worden verholpen en kunnen we een laag schelpen aanbrengen, indien nodig in combinatie met een laag schoon zand. Doordat schelpen vocht opnemen, zijn ze bijzonder effectief om muggen uit de kruipruimte te weren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het bestrijden van muggen in jouw kruipruimte.

Flexibel in te plannen
Gegarandeerd een schone kruipruimte
Veilige werkmethode
Minder overlast

Voordelen van onze werkwijze

  • Zeer effectief tegen muggen in de kruipruimte
  • Lastig te bereiken kruipruimtes zijn voor onze zuigslang geen probleem
  • Doorgaans zijn we binnen 5 werkdagen bij je op locatie
  • Geen vies huis, doordat de zuigslang direct de kruipruimte in kan. We kunnen de slang tot 150 meter verlengen. Voor de deur parkeren is dus niet noodzakelijk.

Neem contact op